Március 8-án újra MaReSz Event Touch rendezvényszakmai konferencia és kiállítás!

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége nagy erőkkel és bizakodással teli készül a MICE szakma nagyszabású eseményére, az Event Touchra.
Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – konferencia és kiállítás Magyarországon, melyet a MaReSz két évente rendez meg. Az idei eseményt 2022. március 8-án, a Hungexpo vadonatúj Kongresszusi Központjában tartják.

A konferencia fő fókusza a MICE szakma jövője és az adaptálódása a megváltozott körülményekhez: A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JÖVŐJE, avagy mit tanult a szakma a pandémia okozta válságból.

Az előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében a résztvevők a szakmát foglalkoztató – témákról, aktualitásokról, újdonságokról és praktikákról hallhatnak.
A konferencia frissített előzetes programja az alábbi linken érhető el:
https://maresz.hu/uploads/PROGRAM_terv-Event-Touch-2022_02_11.pdf

Az eseményre elsősorban a rendezvényszervezői szakma képviselőit, a MaReSz és a társszakmai szövetségek képviselőit, a corporate piaci rendezvényszervezőket, a rendezvényszervezést tanítókat és tanulókat várják, illetve mindenkit, aki ennek a szakmának a szervezői vagy beszállítói oldalán dolgozik, vagy csak egyszerűen érdekli a rendezvényszervezés világa.

A konferenciát szakmai workshoppal egybekötött kiállítás kíséri, melyre a szervezők örömmel várják rendezvényhelyszínek, programszervezők, rendezvényszakmai beszállítók jelentkezését. A kiállítási jelentkezés február 22-ig tart, utána még szabad helyek függvényében elérhető.

Az előzetes programról, a kiállítási lehetőségekről valamint a regisztráció pontos menetéről és árairól a MaReSz weboldalán tájékozódhatnak.

Legyen ott Ön is március 8-án a MaReSz által szervezett szakmai konferencián az Hungexpo új Kongresszusi Központjában!