Elindult a Laptapir.hu, az egyet fizet-tízet olvashat digitális magazinszolgáltatás

Több éves folyamatos munkával, jelentős anyagi befektetéssel a Mediacity Magyarország Kft. fejlesztette és elindította a laptapir.hu szolgáltatást, amely a mostani időszakban még több lehetőséget nyújt az otthon maradt szülőknek és fiataloknak, valamint a külföldön élő honfitársainknak. A szolgáltatás lényege, hogy a jelenleg 10 periodikát és számos különszámot, valamint ezen kiadványok megjelent lapszámait 10 évre visszamenőleg, azaz közel 700 magazint és 2 könyvet egy kedvező havidíjért az egész család olvashat. Ráadásul most 14 napig ingyenesen bárki kipróbálhatja.

A laptapir.hu ötlete úgy alakult ki, hogy nagyon sokat gondoltunk azokra az olvasóinkra, akik a lapárushelyek folyamatos megszűnése miatt már nem tudják megvásárolni kedvenc magazinjaikat. Most már nem kell keresni, hol kapható a kiadvány, hol van lapárusítás. Kényelmesen az otthonában, útközben vagy nyaralás, pihenés alatt olvashatja. Gondoltunk azokra az előfizetőkre is, akik a kézbesítés pontatlansága miatt nem kapják meg az előfizetett lapot. Azokra a honfitársainkra is, akik külföldön élnek és dolgoznak. Jópáran most is előfizetőnk, azonban olyan magas postaköltséget kell fizetniük, amely az előfizetési díj kétszeresét is elérheti. Gondoltunk azokra is, akik már nem tudják hol tárolni a sok nyomtatott magazint, mivel itt a korábbi lapszámokat is megtalálja. Számukra a Laptapír kényelmes megoldást jelent.

A szolgáltatás további előnyei közül kiemelendő, hogy egy intelligens kereső is a rendelkezésünkre áll, amellyel az összes kiadvány teljes tartalmában tudunk keresni. Így akár egy-egy témát időrendi sorrendben is tudunk olvasni (pl., 2009-ben mit írtunk a robotokról, illetve 2019-ben?) vagy akár megkereshetjük az összes cikket, amelyet az adott témáról az itt jelenlévő magazinokban megírtak. Ezen felül lehet keresni a tartalomban csak az adott magazin összes megjelent számában (pl., csak az IPM magazin tartalmaiban) vagy csak az adott megjelenési lapszámban.

A laptapir.hu előfizetői ráadásul 1 héttel korábban kapják meg a magazinokat és nem kell kivárniuk a nyomtatásra és terjesztésre fordított időt.

Jövőbeli terveink között szerepel a szolgáltatás további, folyamatos fejlesztése, valamint további lapok megjelentetése is a kínálatban. Nagyon rövid időn belül elkészülnek az IOS és Android applikációink is a laptapírhoz.

Most 14 napig ingyenesen kipróbálható!