Teljes körű rendezvényszolgáltatás a HUNGEXPO-n!

A HUNGEXPO Zrt. több mint 50 éve Magyarország elsőszámú kiállítás- és rendezvényszervező cége, mely az elmúlt bő fél évszázad alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel. Mindezt tovább bővíti a tulajdonos, GL events által biztosított tudástár. A cégcsoport megkerülhetetlen szereplője az iparágnak, hiszen világszerte 5 kontinens 20 országában van jelen.

Ezt a szaktudást idén januárban induló komplex rendezvényszervezési szolgáltatásunkkal örömmel kamatoztatjuk partnereink eseményeinek megvalósításában, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont határain túl, az ország egész területén.

360 fokos szolgáltatásunk mindent magába foglal, – installációk építésétől kezdve, bútorok, technikai eszközök és személyzet biztosításán át, egészen a dekorációs és catering szolgáltatásig, – ami szükséges lehet, hogy hozzájárulhassunk partnereink eseményeinek sikerességéhez. Hisszük, hogy egy-egy rendezvény megvalósítása során nem csak eszközöket biztosítunk, hanem maradandó élményt is ajándékozunk partnereinknek!

Új szolgáltatásunk gerincét a bútorkölcsönzést végző üzletágunk adja, mely az olyan alapvető eszközöktől kezdve, mint a bárasztalok- és székek, egészen a ritkaságszámba menő darabokig, mint a masszázságy vagy babzsák fotel, mindent örömmel biztosít partnereink rendelkezésére. Kínálatunk sokszínűsége garantálja a legkülönfélébb rendezvények megrendezését, legyen szó exkluzív, kislétszámú fogadásról, üzleti találkozóról, többezer fős konferenciáról, vagy akár gálavacsoráról.

Portfóliónk folyamatosan követi a piaci igényeket és az aktuális trendeket, ezek bemutatására alakítottuk ki bemutató termünket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont K IV-es pavilonjában, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy inspirációt merítsen egyedi rendezvényéhez.

További információkért látogasson el a www.rental.hungexpo.hu weboldalra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a furniturerental@hungexpo.hu e-mail címen!